Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výborně napsáno, pane Chrášťanský!R^

0 0
možnosti
Foto

Je to kouzelné i smutné zároveň, číst některé komentáře. Jistě, mohu tady popsat /a stejně se s podobným přidá mnoho z vás/ jak si zodpovědní a opatrní přinesli domů virus, když se šli testovat, museli do nemocnice se zákrokem, nemocí,... Ale zde najednou se řeší „dědek s babkou“ a jejich hloupost, nebo to, jak rok neschopnosti vlády pod sebestředným člověkem v systému one man show, je vlastně v pořádku a za vše může stále někdo jiný – nejlépe běžný občan. Napadá se zde povolání někoho a hned se z něj dělá exekutor-zloděj. Nebo se oháníme tím, jak je to ve světě. No, možná nebude trvat dlouho a budete vy „obhájci“ té naší vládnoucí hrůzy hodně smutní a budete nadávat na případnou novou vládu, jaká bída a zle je a bude. A pak vás bude hodně štvát, jak si ti, co to tu vládně nezvládli, lebedí ve svých trafikách, jak si válí šunky a třeba ještě nabízí za lichvářský úrok pomoc státu.

Myslím si – jsem přesvědčený, že toto, je daleko horší věc, nežli samotný vir. Ale klidně si nechte své názory. Je to vaše svědomí.

4 0
možnosti
Foto

Dobrý den, berte věci s nadhledem, co se tady píše jsou plky a pokusy o nadsázku. S realitou to nemá absolutně nic společného (a na Covid se neumírá, protože ani neexistuje, a nemáte-li na chleba, jezte koláče atd.). - - - - Zdravím Vás!

0 0
možnosti
Foto

Tuhle jsem zahlédl že Středula navrhuje zavřít o velikonočním týdnu. Toto je první rozumný návrh, co jsem tady v Cesku za uplynulý rok zaregistroval. Do velikonoc je sice hodně daleko (do té doby můžeme a zřejmě budeme mít dalších 20 tis. mrtvých), ale dobře, že se toho někdo ujal. Škoda jen, že odboráři už nemají ty slavný Lidový milice. Mohla být ještě legrace....

0 0
možnosti
Foto

Babiš je jistě špatný krizový manažér a doufám, že půjde brzy od válu. Ovšem házet mu na krk každého mrtvého je nesmysl. Paní měla sedět doma a ne chodit pravidelně do místa kde je největší pravděpodobnost nákazy. To nebyl dobrý nápad....a co navrhujete? Otevřením hospod by se vše zlepšilo?

1 0
možnosti
Foto

Tak paní měla sedět doma. Dědek měl umřít doma. Tak jste to myslel? Jste kouzelnej. Dědeček už? Pokud ano, není už čas umřít? Doma?

0 0
možnosti

Existuje web, kde příliš dlouhý odkaz zkrátí při zachování funkčnosti (akorát se musíte prokousat dokazovaním, že nejste robot): http://www.jdem.cz/

0 0
možnosti

Andrej Babis premier teto zeme z milosti Milouse Zemana podle mne neni nejhorsim premierem teto zeme ale co se tyce te cinske nemoci, tak tam podelal na co sahl.

Proc odstoupil pomerne dobry ministr Adam Vojtech? Proc naopak neschopnemu Primulovi prihraval dalsi a dalsi trafiky?

0 0
možnosti

Protože to chtěla po něm politická opozice !!!

:-P:-P:-P

0 2
možnosti

Zloba, závist, zášť, strach a svár - ty ať z vaší řeči i jednání pominou.

Opozice a její politikové selhali a jediný, kdo je ochoten nést odpovědnost je skutečně jen Babiš. To je úděl krizových manažerů vést firmu, které už i víc než polovina jejich zaměstnanců nevěří.

Místo neustálého kafrání si raději zameťte před vlastním prahem.

:-P:-P:-P

0 7
možnosti
Foto

Babiš je nejlepší, nakonec ty hloupé Čechy pobije do jednoho! Andrejko vydrž, držíme Ti palce, kdo jiný než Ty by vyhubil to podřadné české plémě, tu nízkou rasu podlidí! Až to dokážeš, dostaneš se na titulní stránku časopisu Time, tak jako pan Hitler! A dostaneš Nobelovu cenu, tak jako pan Arafát!

0 0
možnosti
Foto

Jasná věc, kdo ze starších lidí v mém okolí chytil Covid - vždy v nemocnici. Resp. jako personál v důchoďáku, a tak. Úmrtnost velmi významná. Když se nad tím vším zamyslíte, tak politika v ČR fakticky udržuje epidemii v chodu. Normální by bylo fungovat s otevřenými obchody a službami /v provozu dle vhodných epidemiomezení/ a v případě, že přestane stíhat trasování, tak tvrdý lockdown na 14 dnů, aby se trasování obnovilo. A pak zase "normálka" fungovat. A když to po 2 či 3 měsících zase začne s trasováním drhnout, tak znova na 14 dnů (14 dnů!!!!) tvrdý lockdown a obnovit trasování. Takhle by se dalo fungovat rok dva, než budou vakcíny. Jasně, náročný, ale mělo by to řád - a když by to fungovalo, lidi by respektovali velení. Ale takhle u nás - vše je zakázané, a tak se vše přesunulo do šedé zóny. Takže ani nelze nic kontrolovat, když to pro stát oficiálně neexistuje. A den co den 100 až 200 mrtvých. Takhle to může běžet celé roky, s těmi mutacemi, proč ne, vakcíny můžou být už na podzim všechny na nic, naočkovaní - haha, přijďte znova, každého půl roku, alespoň vystrčíte hlavu z baráku a budete mít možnost se nakazit. Tímhle tempem budeme mít v republice za chvíli o milion lidí míň. Takhle z odstupu se mi to jeví jako skoro jednoznačný záměr. - - - - Já vím, že to záměr není, záměr byla konference ve Wansee, a Židi, jak byli historicky zvyklí ustupovat před pogromy atd., tak ustupovali i tehdy, po drobných krůčcích se dostávali více a více do kouta, až se bez odporu ocitli v plynové komoře. Já netvrdím, že Babiš s Faltýnkem jsou Hitler s Heydrichem a ANO že je to samé jako NSDAP, ale Češi by se měli rychle vzpamatovat, protože i bez záměru se téhle sestavě může podařit dílo, které se bude moci směle poměřovat s tím, pro co se později vžil název holocaust.

1 1
možnosti

P85e30t42r 50N92e91d76v87ě33d

22. 2. 2021 11:11

A co když doktor, sestra, nebo někdo v té nemocnici potkal někoho z nelegání hospody, nebo někoho kdo měl být v karanténě a nebyl, co když někdo nakažený sáňkoval a někoho nakazil a ten to dovezl třeba do domu kde bydlí někdo z nemocnice.....Navíc ty 3R a opatření nejsou zárukou nenakažení se...jen snižují riziko což mnoho lidí dodnes nechápe. Ale za to už je znám viník- Babiš

4 3
možnosti

... a premiérem neúspěšné vlády je kdo? Kdo vytvářel svým egoistickym chováním zmatky v opatření (šéf krizového týmu..., osobní distributor rousek na jaře, hlavní dozorčí očkování, atp, atp)? Svůj velký podíl viny na současném stavu země Babiš má. A už to pochopili i někteří z těch, u kterých si kdysi získal důvěru.

1 1
možnosti

takze Babis muze i za to, ze se decek s babickou nakazili ? Nikdy jsem Babise nevolil, ale fakt uz zacinam premyslet, ze zacnu.

3 2
možnosti

Babiš určitě ne, ale opatření, která vyšla v době epidemuezz jeho vlády určitě. I můj otec se covidem nakazil v nemocnici a s covidem i zemřel. Takže, pokud píšete, že začínáte přemýšlet o volbě někoho, kdo za opatření (která prostě nefungují) už z pozice premiéra odpovídá, začněte opravdu přemýšlet.

1 1
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik