Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babiš je jistě špatný krizový manažér a doufám, že půjde brzy od válu. Ovšem házet mu na krk každého mrtvého je nesmysl. Paní měla sedět doma a ne chodit pravidelně do místa kde je největší pravděpodobnost nákazy. To nebyl dobrý nápad....a co navrhujete? Otevřením hospod by se vše zlepšilo?

1 0
možnosti
Foto

Tak paní měla sedět doma. Dědek měl umřít doma. Tak jste to myslel? Jste kouzelnej. Dědeček už? Pokud ano, není už čas umřít? Doma?

0 0
možnosti
Foto

... "chodit pravidelně do místa, kde je nevětší pravděpodobnost nákazy" uvádíte? No vidíte, a do toho místa jsou dennodenně posíláni, a k návštěvě a testům vyzýváni občané této země. Přitom oficiální statistika Min. zdravotnictví skutečnost nejvyšší možné nákazy jak uvádíte, potvrzuje. Tak asi je potřeba toto řešit a nezakazovat bruslit, sáňkovat, chodit ven, .... Protože asi nejpravděpodobněji si lidé předávají nákazu tam, kde by vlastně měl mít ten virus nejmenší šanci pro existenci. A jinak buďte rád, že Vám třeba manželka, nebo někdo z rodičů, neodešli do nemocnice a najednou jsou v krizovém stavu, Vy je nemůžete navštívit a už je nikdy neuvidíte. Těžko vaše rady pochopí. Selhává systém a ten si těch pár /neschopných/ ve vládě vzalo na zodpovědnost. Tak tu zodpovědnost mají! Jenomže jejich pozornost a zájmy jdou úplně jinam. Mějte dobrý den!

2 0
možnosti