Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé a poučné čteníR^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Kdo ví, co se bude za 150 let psát o Babišovi....

0 1
možnosti
ZD

Tím, že jste tu naší hrůzu vztáhl jen na Babiše - je váš článek jedním z řady obvyklých nářků.

Jeden člověk v demokratickém státě může za všechnu hrůzu? Podobně pokřikovali komančové, že za všechno může americký president - ten největší jestřáb mezi jinými velkými jestřáby. Nejsou to nějaké relikty ?

Nevidíte všude okolo sebe příklady současných Heinzů ? Nevidíte nebo nechcete ?

2 2
možnosti
TK

"Život si vždy najde cestu. " Se říká v Jurském parku. A já bych doplnil "Život si vždy najde tu nejsnadnější cestu." proč by někdo vydělával peníze pracně, když to jde i méně pracně. Ti lidé tehdy jinou možnost dostat se k penězům neměli. Takže nebyli z našeho pohledu "lepší a morálnější" vlastní zásluhou, ale vlivem okolností, včetně toho, že je tak někdo vychoval. Oni už tak ale svoje děti, a jejich děti svoje děti, zpravidla vychovat nedokázali.

0 0
možnosti
Foto

Ale nedávejte kečup na kostelecký párek, aby nedošlo k anihilaci a výbuchu.

R^R^R^

7 0
možnosti
VD

"Co to je, ta morálka?" (ex-premiér-prezident Klaus)

3 0
možnosti
Foto

To je takovéto něco, kvůli čemu má hloupý člověk zábrany si nahrabat a nakrást, co jen unese.

2 0
možnosti
AR

R^ Zajímavé i poučné:-)

6 0
možnosti
MW

a odmítá sponzory ve sportu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik