Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím,že článek to vystihuje přesně.Stěžejní jsou hlasy voličů.Tomu se podřizuje vše.Ministr musí být především politicky spolehlivý,což v překladu znamená : pochopil jsem o co nám jde.

2 0
možnosti

Ne nadarmo dostala přezdívku Venezuela. To hovoří za vše.

2 0
možnosti

Do puntíku přesně, karma samozřejmě.

Strašná na tom je ta bezmoc, kdy se můžu akorát tak jen koukat, jak protlačuje jeden nesmysl za druhým. Do voleb daleko...

5 0
možnosti
Foto

...ale vyřeší něco volby? Politiští ministři a chytrolíni jsou žel všude. Kolik takových figur ovlivňuje regionální politiku. Ano, naše společnost musí počkat na generační výměnu a věřit, že ta nová ještě bude mít zájem o svou zemi a její budoucnost.

1 0
možnosti

Myslím, že její jedinou předností bylo, že získala titul v zahraničí.

Po aféře, kdy odpadlo několik ministrů s titulem z ČR a opsanou diplomkou.

0 0
možnosti
Foto

No, když ono je jedno, kde kdo získá titul, a ze zkušenosti v naší domovině i jinde si myslím, že ani ten titul není důležitý. Důležité je, co skutečně umím, vím a co skutečně chci abych dokázal. Hodnoty nejsou v titulech, ale postojích, charakteru, morálce a v tom, co dávám.

3 0
možnosti

Vyspělost státu (společnosti) je poznat podle toho, jak je schopen se postarat o své sociálně potřebné.

Ve větě jsou dvě určující slova jedno je "své", tedy jen o ty kteří jsou, nebo jsou přijati za vlastní. Druhé je "schopen", nemělo by potřebných být víc než lze i při minimální možné podpoře zvládnout.

Existují také extrémy.

Totalitní režimy - absolutní nezájem o potřebné, vůdce řeší pouze vlastní prospěch, ego, případně světovládu. Občasné házení drobků z balkónu za znění fanfár, nelze zaměňovat s nějakou charitou, jde jen o vůdcovo ego.

Socialisticko-komunistická utopie - kde všichni podporují všechny, aby všichni měli stejně a v důsledku nemá nikdo nic.

Srandovní je, že máme ve vládě dvě strany a jsou přesně to co jsem popsal.

Státofirma AB nesmyslně zlevní jízdné za znění fanfár a tak se to nesmí zrušit, zbytek už jen naslibuje cokoliv za jakékoliv hromady peněz, když ale dojde na placení strčí to raději sobě do kapsy a ze slibu se nějak vykecá, má na to nejdražší PR v zemi.

Socialisti - ty jsou defacto dotlačení k populistickému rozhazování, nic jiného jim nezbývá, všechno jim AB zamítne hned v zárodku, ale tady lze strhnout veřejnost a pokud by to mělo znamenat umenšení ega vůdce, tak se prostě přidá a basta, však máme všehoschopnou ministryni financí, která na povel miliardy objeví.

Výsledkem vládnutí je stát aspoň funguje a problém vnikne okamžikem vložení se třetího ve hře a tím je EU. Chtějí vědět kam mizejí jejich peníze, resp. proč do kapsy oligarchy. Druhotný efekt je odhalení, že tamtéž mizí i naše prachy.

Systém je to neudržitelný, buď nás vůdce ovládne a budeme poddaní (zaměstnanci), nebo ho sesadíme a pak je šance na svobodné vládnutí a snaha o vyvážený stát bez zlodějů.

1 4
možnosti

Pani ministrině naslouchá přece "hlasu lidu" a plní jeho přání..;-D

2 0
možnosti
Foto

Naslouchá hlasu strany, ale pracuje pro hlasy od lidu. Žel ji nezajímají hlasy odborníků.

12 0
možnosti

Honí volební body? To těžko, po jejích výkonech socanům voliči rozhodně nepřibudou.

1 0
možnosti
Foto

No vidíte, a přesto, nebo lépe řečeno, právě proto, ty body honí a to je její prioritou. Tedy politický ministr. Smutné, ale je to tak

5 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik