Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Víte, ten člověk, kterého máte na mysli, je v mých očích nebezpečný psychopat toužící po neomezené moci (asi vžité praktiky StB ;-D ) .

No a ti co mu uvěřili? Oni neuvěřili tomu, že chce pomáhat, že to dělá pro blaho, že BUDE LÍP. Oni naskočili na nenávistnou vlnu proti úspěšným a snaživím lidem, tedy že všichni podnikatelé kradnů, tedy paradoxně a nakonec i fakticky i on sám, i když jenom 50 mega a co je to v porovnání s tím, co kradou ostatní a nakonec co krátí a krade nadále on sám. (A že neměl pravdu, tedy že lhal jasně dokazuje fakt, že výběr daní v sektorech se tavedeným EET v době obrovského ekonomického růstu fakticky poklesl - tedy oněch vylhaných 18 mld. navíc je v řiti)

A to, že chce páchat dobro, pomáhat a zajistit řádný výběr, je jen ospravedlňování vlastního provinění ve svědomí jejich voličů.

Jak mohu věřit někomu, že bude konat tak, aby bylo líp, když sám podvádí s dotacemi, když sám účelově sobě vydává korunové dluhopisy aby se vyhnul placení daní, když sám čerpá stomilionové daňové úlevy, tedy další vyhýbání se daním. No a v neposlední řadě když lže jak když tiskne a má StB minulost ?

Voliči ANO, v mých očích jste jen tupé stádo, které zaslepeno závistí uvěřilo největšímu podvodníkovi v naší historii.

Voliči ANO, přejí krásný nenávistný a závistivý pátek a nakonec celý víkend.

1 0
možnosti

Ukápla mi slzička :-P

Ne, teď vážně. Ano, tento člověk si zaslouží uznání. Ale půjdeme-li racionálně k rozboru Proč je naše civilizace úspěšnější než jiné?, není to díky altruismu, ale tvrdé práci, hromadění majetku a moci, geografii, ...

2 0
možnosti
JS

Ono je sporné jestli jsme úspěšnější když jsme stále více nespokojení.

1 0
možnosti
NS

Zrovna jsem chtěla napsat, že za větu "pan Babiš je tak bohatý, že nepotřebuje krást" by se měli sbírat občanky, stejně tak za argumentaci ohl. Čapího hnízda typu "pan Babiš nic neukradl, jeďte se tam podívat, ty peníze tam byly použité", ale koukám, že Standa už je tu;-D;-D

Tak milý Stando, přijde mi to stejné, kdybyste hájil, že jste ukrad auto - "jak jako jsem vám ukradl auto, to auto normálně existuje, přijeďte se ke mně podívat, jak se mi tím autem hezky jezdí". A mj. 50 miliónů zákon definuje jako škodu velkého rozsahu.

11 0
možnosti
Foto

Děkuji za trefné a rozumové reagování. Ono to je zbytečné, pokud jsou proti názory stále stejné - mafie, Kalousek, jiní také kradou,.... Na druhou stranu historie ukazuje, že pokud se nechá lži prostor mlčením jiných názorů, tak se bude valit proudem.

3 0
možnosti
MK

To Vaše doporučení "obyčejným lidem" je jasně cílené; proč nejmenujete?

Ale dobrá; ten někdo zrušil 20 let budovanou mafii, přisátou na státní zakázky. Kdyby nic jiného, mně by to stačilo.

Jen příklad, jak moc vadí - je napadán za žlutou republiku, ale jemu z té žluti patří jen cca 2%!!

To, o čem se píše málo, je mnohem více hodno kritiky: pouze dle metody má "dáti - dal " mohou být naše národní zájmy prodány v Bruselu. Paradox je tedy v tom, že se zaťatými zuby raději připustím tu mafii než být rohožkou bruselských úředníků.

P.S.

Když by byl celkový příjem poslance 1,5 průměrného platu (služba občanům), byla taky taková tlačenice na kandidátky?!!

2 4
možnosti
AB

A70d71a33m 39B64í16l68e25k

15. 6. 2018 7:12

já to vezmu postupně:

věřte mi, že maffi přisátou na státní zakázky nezrušil - jen její určitou část převeksloval na svůj bytnys, zbytek jede dál

- byznys s řepkou není jen o jejím pěstování, ale především o dalším zpracování a podpoře hnojivy atd - a to je jeho rajón. Mmch 2% jste trošku netrefil

- bruselskou rohožkou jsme byli, jsme a budeme. Žádný Babiš to nemá sílu ani chuť měnit, konečně proč by to dělal, jeho zájmy jsou především dotační

4 1
možnosti
SN

:-)......Napsal jste to moc pěkně, ale vysvětlete mi, proč 30 % voličů, volilo pana Babiše, po kterém od vlády Sobotky, ačkoliv po prvé představil, jako ministr financí, že dokáže uhlídat rozpočet, a dělá všechno proto, aby tu KLondajk, který byl od sameťáku skončil.

Není to v tom, že lidé,(dnes se dozvíte ne netu mnoho věcí, když nejste jen odkázán na TV 24), už pochopili, že jak to tu řídila ODS a spřízněné strany, cesta nevede.

To byly miliardy, těch 50 mega za Čapí hnízdo, je proti tomu kapesné. Navíc....nebyly ukradeny,ale s téměř miliardovým doplatkem investovány. Jak píše níže pan Beneš, jsou tam konkrétní jména, ještě desítky jmen chybí. Vám se ten systém houfného rozkrádání, bez obav z postihu, líbil? Pamatuje bájnou větu jedné poslankyně .....my klečíme na policii, oni na soudech ! !!!!!!

0 10
možnosti
NS

A vy si přešlápněte....

6 0
možnosti
JK

Všechna moc korumpuje, a absolutní moc korumpuje absolutně (John Dalberg-Acton). U nás máme samozvaného absolutního mocnáře, který si dělá co chce, chová se jako ředitel své státofirmy přitom ho do té pozice instaloval pacient co si o sobě myslí, že je absolutní monarcha. Dovolávají se demokracie přesto, že většina národa se současným stavem evidentně nesouhlasí.

7 0
možnosti
SN

:-)......Jiří, kde ti obyvatelé byli, když byly volby?

1 3
možnosti
TP

Na druhou stranu, je hezké, jak ta karma funguje. Bureš šel do politiky pomáhat jiným, a přitom od svého vstupu do ní bohatne stále více. A má neuvěřitelné štěstí na získávání dotací ;-D

5 0
možnosti
Foto

Velká karma.R^Udivuje mě co jsme to za národ,kolik lidí uvěřilo ve Spasitele,který se vynořil z morálního bahna a hloupým lhaním a demagogií vytvořil kolem sebe skoro fanatickou sektu...

14 0
možnosti
SB

Ono to platí i na druhou stranu.

Lidé jako vy si myslí, že se objeví někdo s plnou pusou morálky a automaticky vyléčí tuto společnost. Havel, Ruml, Schwarzenberg, Piráti, Drahoš.

Já osobně více věřím otevřeně neurvalým kariéristům než sladkobolným slibovačům ušlechtilosti a ráje.

Ti otevřeně neurvalí alespoň o něco méně lžou.

5 4
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik