Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rakušan co by ministr vnitra už dopředu oznámil že jedině on bude určovat správné názory a zavede cenzuru internetu atd. budeme mít prvního premiéra narkomana, první zákon bude o legalizaci lehkých drog...no začínám si dělat zásoby na horší časy8-o;-€

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 3
možnosti
JN

J98o27s26e74f 95N27i88k73l

22. 3. 2021 12:34

Tak dobrý, nazvat současného premiéra kreaturou se mne nelíbí, mohl jste volit přijatelnější výrazivo...no konečně to vypovídá také něco i o vás...

6 3
možnosti
Foto

Pokud bude premiérem Bartoš, tak se mají na co těšit především zasloužilé nepracující "sociálky", protože program Pirátů se svým programem rozdávání peněz nepracující chudině, je blízký ČSSD. [>-]

4 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
JS

Nechci Vám kazit náladu, ale příštím premierem bude Babiš. Proč?

Zeman slíbil, že pokus sestavit vládu dá straně / ne koalici/ , která bude mít v parlamentu nejvíc poslanců. A to nude ANO. Proč? Hrdina Babiš porazil koronavirus, protože to už nemůže pokazit ani on. Hrdina AB postavil desítky km dálnic a zajistil opravu D1, předvolbami přidá všem a zejména důchodci dostanou pohřebné. No a Zeman? ten Babiše potřebuje, protože po nepovedených volbách by mu reálně hrozilo odvolání a odchod s ostudou.

A takhle my tu žijem.8-o

0 5
možnosti

Já jen doufám, že většina národa již lžím věřit nebude, otevřou oči, budou vidět, jak je to doopravdy, a budou volit s rozumem! :-)

1 1
možnosti
PN

P67e22t71r 91N89e39d70v61ě22d

22. 3. 2021 12:12

Toho nahoru nejspíš nepustí klika kolem pana Fialy. Škoda

2 1
možnosti
PN

P72e22t56r 27N45e40d87v80ě67d

22. 3. 2021 11:51

Já tak pesimistický nejsem. ČT naznačuje, že premiérem bude pan Bartoš, pan Fiala to své premiérství v podstatě slíbil, takže se rozhodne mezi nimi.

Ze všech stran se valí informace, že to co udělal Babiš a jeho vláda je vše špatně. Už od voleb a s pandemií to jenom graduje. Budoucímu premiérovi a jeho vládě tedy stačí vyhnout se podobným krokům, nebo lépe, dělat je zásadně jinak a musí to být skvělé. Já osobně se na to těším, bylo mi vcelku dobře a teď bude mnohem lépe.

1 3
možnosti
Foto

J66o49s18e95f 58B30á32r57t84a

22. 3. 2021 11:43

Robert Šlachta je světlo na konci tunelu.

1 0
možnosti
JS

Určitě. Akorát ten tunel ještě není proražený.

3 0
možnosti
VF

Tak "daně nerostli" nebo nerostly ? Český jazyk 5. Zbytek marný pláč nad rozvráceným státem. Jako kdyby země, která je vykradená, názorově a emocionálně rozpolcená, neklidná a nemocná, nebyla taková už dávno před tím, než se ta nenáviděná kreatura chopila moci. Jinak lze souhlasit s tím, že v rozvrácené, rozkradené neokoloniální gubernii žádný jiný nový premiér na obzoru není.

1 1
možnosti
PK

Máte bohužel pravdu, na obzoru není žádný WCH resp, podobný politik. Čekal jsem, že do voleb půjde i šéf MCHpD, ale zatím nic...

0 1
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik