Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čemu dnes věřit? Osobně důvěřuji nejvíce výzkumům, ve kterých nemají prsty farmaceutické společnosti (nebo výrobci doplňků stravy).

Jde o to najít si ověřené zdroje informací a podle těch se řídit.

Výzkumů imunity proběhla řada. Výsledky se však těžko zobecňují, protože každý člověk je trochu jiný a velkou roli hraje synergický efekt. Řada látek podporuje imunitu kombinováním. Pak musíte připočítat zejména intenzivní fyzickou aktivitu, ale také odečíst stres atd. Rovnice zdraví je složitá.

Co dělat pro zvýšení imunity? V prvé řadě si to poctivě nastudovat. Doporučit bych mohl například knihu Superimunita (Fuhrman). Autor je poněkud radikální. Je to sice lékař, ale hodně v ní brojí proti stávajícímu zdravotnímu systému, který podle něj spíše problémy prohlubuje, než řeší (týká se to především předepisování "léků"). Jenže lidé chtějí rychlá řešení (zajít do lékárny je tak snadné, že?) a o své zdraví se zajímají zpravidla až když se objeví problémy. Nějaká prevence je každému ukradená. Hromadně by to mohlo vyřešit kvalitní vzdělávání, jenže to je také v tomto směru na bídné úrovni. Jsme zkrátka v začarovaném kruhu. Ale kdo opravdu chce, ten si informace najde, i když to dá dost zabrat a často se dostanete do slepé uličky.

0 0
možnosti
Foto

Imunitní systém je velice složitý, jeho funkce musí být vždy PŘIMĚŘENÁ, nějaké "posilování" nad rámec není žádoucí (a ani není proveditelné). Když imunitní systém přestřelí, tak Vás zabije (rychle nebo pomalu).

0 0
možnosti
Foto

To se Vám tak stejská po komančích?

Máme kapitalismus, tržní hospodářství, zodpovědnost nese každý sám za sebe.

Vám to snad nevyhovuje?

0 5
možnosti
PC

"zodpovědnost nese každý sám za sebe. Vám to snad nevyhovuje?"

-------------------------------------------------------------------------

Jak to zapadá do vaší logiky, kdy tak vehementně souhlasíte s vládními nařízeními, která jsou toho přesným opakem? To už zase ta vaše zodpovědnost neplatí? 8-oVy si stále jen protiřečíte a plácáte podle toho, jak se vám to zrovna hodí. No jo, pro pokrytce typické!

3 1
možnosti
PC

Naprosto přesné a výstižné, pane autore! KarmaR^

4 0
možnosti

R^

Co budu dělat pro imunitu? Budu se saunovat!

Víte, co je to ve skutečnosti komunitní šíření? Vláda zaspala, nepřipravila se na podzim a hygienické stanice pro nedostatek personálu nestačí trasovat! Tomu se říká komunitní přenos!!!

Nespoléhej na politiky, žij naplno, otužuj se, vyhni se větším a těsným společnostem, nos roušku a často si myj a desinfikuj ruce. A často větrej! A přežiješ!

:-)

6 0
možnosti
DH

D48a79v83i67d 72H59o32r73á77k

1. 10. 2020 18:40

Bohumíre, že tys dnes před polednem poslouchal nějakou regionální stanici ČRo, odkud jsi opsal přesně to co doporučovala mediálně profláklá Doktorka Kateřina Cajthamlová?

...a teď se tu děláš chytrej a zajímavej.

0 1
možnosti
JD

Neskutečné blbosti. Antikarma.

0 7
možnosti
PK

P91e73t20r 46K63a91č19e24r

1. 10. 2020 18:36

Neskutečný blbec-mínus pro Tebe.

2 0
možnosti
MK

Máte naprostou pravdu. Pečovat o vlastní imunitu je stejně důležité jako péče o jiné tělesné orgány. Ovšem je potřeba aktivní přístup, který znamená i trochu námahy. A to je pro část veřejnosti (pro tu hloupější část) neskousnutelné a raději si namlouvají, že je ochrání vláda a roušky.

7 0
možnosti
JS

Skvělé. Jen dodám. Premier vytváří totální chaos.

4 1
možnosti
Foto

Velmi hezky jste to napsal, mluvíte mi z duše.

Karma R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik