Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

R^ .... máte pravdu - těm dvěma,,exemplářům" se už dávno nedá věřit ani to, když budou tvrdit, že včera bylo úterý :-/! Karma.

1 0
možnosti
MV

Bravo! Moc bych si přál, aby se Váš blog dostal na titulku a pak po sítích dal. Děkuju

2 1
možnosti
JH

Možná by ten klenot měli uchovat i v Památníku českého písemnictví:-)

2 4
možnosti
JH

Že jste toho ale splácal dohromady!:-)

Půjdete také do toho ozbrojeného, protibabišovského odporu spolu s Kalouskem?:-)

1 4
možnosti
MV

opet smutne. nic logickeho, pouze ironie

2 0
možnosti
MB

Nic se neděje a ani o moc nejde. Pouze o moc. Pokud MIloš, nebo AB vezme do úst cosi tradičního - křesťanského, tak se usmívám ! Je to podobné, jako by farář v kostele založil ZO KSČ a Jeptišky v klášterech ROH. Nejlépe, kdyby se držely taky tradic a pro své vlastní děti by vydávaly Vánoční kolekce ! Diabetickým bratří rovněž, jako za časů starých - Když všichni, tak všichni ...

Je krásné, když se na pohřby nechodí, protože se dříve chodilo na PŠM a VUML.Pak je možné i horlivě psát do Halo novin. Změnou doby se zase změní zvyky. Při odejití oblíbeného zpěváka se zaser někdo posadí v Chrámu do první řady ! To už i ten Agustin Gustáv vybudil větší důvěru ! Celý život kohosi ideově mýtil, aby se jej zase v nouzi poslední jako opory chytil ! Bůh není mstivý - Bůh si pamatuje. Milouš Jakešů celoživotně obklopen dupolezy, se nakonec stal reklamním předmětem Baumaxu - Ozdoba plotu. Gustáv dopadl ještě hůře - Braislava Dúbravka - Leží tam sám, pouze a jenom sám ... I rarita, Bilak a Dubček jsou na stejném hřbitově, mohou si povykládat:-)

3 0
možnosti
JT

J32i56r52i 41T13i85c56h71y

14. 4. 2020 17:25

Co minil pisatel blizkym spojenim "...Jidasove, Babisove, Milosove?

0 0
možnosti
LC

Těžko říct. Mně to připomíná hromadné sdělovací prostředky (dnes "média") první poloviny 70. let: "...všichni ti Císařové, Smrkovští, Goldstückerové a podobní..." Ale nevylučuji, že je podobnost zcela náhodná.

3 1
možnosti
KT

Myslím si totéž.R^

5 1
možnosti
JN

J21o87s24e70f 12N52i34k39l

14. 4. 2020 16:55

Jidášové tady budou,jen co padne Babiš a Zeman, postarají se o neplatnost Benešových dekretů...

3 6
možnosti
MV

Jako vždy. Člověče, Vy mě dokážete rozesmát i v tyhle době. Díky

3 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik