Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Také jsem si kladl otázku, zda naši občané nejsou hloupí!

:-)

1 0
možnosti
OP

Já si nemyslím, že je to tak složité. Lidé jsou zkrátka líní a lhostejní a berou to, co co se jim nabídne v takové podobě, že nemusí přemýšlet o své vlastní odpovědnosti

1 1
možnosti
TT

Lenost a hloupost jsou pokrevní sourozenci.

0 0
možnosti
JS

Karma R^ a souhlas. Máte na mysli podobenství s jistou osobou v naší vládě?

Ale takových je kolem nás mnoho. Doba je fakt divná. Ale neformujeme ji mi sami?

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, dost bylo ODS, TOP 09 a KDU čSL.

3 6
možnosti
TT

Něco mně v tom výčtu chybí.

0 0
možnosti
SB

Mnozí lidé se domnívají, že ty nepříjemnosti, které oni vidí ve své zemi a ve své době, jsou mimořádné a že žádná jiná země a žádná jiná doba už je nezažije.

Mohu vás ubezpečit, že takové problémy, jako má naše země v současné době s Babišem, jsou zcela normální a že podobní lidé, jako jste vy, budou za deset let vidět nebetyčný problém v ministerském předsedovi Doležalovi, za dvacet let v ministerské předsedkyni Němečkové, za třicet let v ministerském předsedovi Pavlíčkovi a za čtyřicet let v ministerském předsedovi Kopeckém. A ani je nenapadne, že jsou to normální problémy normální doby.

A charakteristické ještě je, že lidé, kteří vidí nebetyčné komplikace v obyčejných věcech, potom zcela podcení skutečně kardinální problémy. Jednomu takovému v posledních letech Evropa čelí a to je mnohem závažnější než ty Babišovy maličkosti. A je charakteristické, že ti lidé, kteří v Babišovi vidí div ne konec světa, právě tento problém hrubě přehlížejí a podceňují.

4 7
možnosti
Foto

zapomněl jste, doufám ne vědomě, Horáka za padesát let.

1 0
možnosti
JH

Pan autor to napsal moc pěkně, z gruntu. Po Rakousku, nacistech, komunistech naši krásnou zemi plnou ušlechtilých pracovitých lidí, teď zase plundruje Slovák Babiš. Joj, staletí máme pořád jen pech!:-)

5 0
možnosti
SB

Pane Havránku, před časem jsem dal omylem kladný bod v jedné diskusi paní Marii Jandové, když Vás podle mého názoru nesprávně kritizovala.

Měl to pro paní Jandovou být záporný bod, protože můj ryze osobní názor byl ten, že jsem souhlasil s Vámi a nikoli s její kritikou na Vaši adresu.

Omlouvám se Vám.

1 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik