Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sama EU se konečně propracovala k poznání, že Biopaliva 1 generace nic neřeší. Naopak, dopady devastace jsou neuvěřitelné - Pesticidy do půdy - řek, pohyb ornice - sucho, na 1 l Biosložky se spotřebuje při výrobě neuvěřitelných, 2.500 litrů vody !! Určité řešení je pak spatřováno v přechodu na 2 generaci Biopaliv. V tomto smyslu byl podán návrh Zákona opozicí, aby očekávaně byl Vládou odmítnut. Ničit se tedy budeme dále ...!

Nevím, jaký ještě příkladnější Střet zájmů AB se má objevit? Nechci být hluchým Ano bijcem. AB zcela legálně, své podnikání postavil - na Směrnici EU. To, jaké nabral Dotační obrysy - Se zcela již vymyká z rukou! Co hůře, všichni poplatníci si tak nepřímo přispívají na ničení základních podmínek k životu! Komunisté způsobili mega škody velkými celky ploch - k žádné nápravě nedošlo! Naopak, pokračuje se a škůdce je dokonce ještě štědře odměňován! Opravdu, my jsme se zcela zbláznili - Naštěstí Komise pro sucho vše vyřeší ! .... Nová, šílená doba ! :-)

2 0
možnosti
Foto

Komise podá návrh a sněmovna odhlasuje zákon, který sucho zakazuje. A je to.

Jézéďácké širé lány zůstaly stále širými, jen se z JZD staly soukromé zemědělské podniky. (Zde takový vlastní bývalý rudý jézeďák, a to tak, že z bývalého JZD Sedmihorky si vyzobal jen třešničky na dortu). A protože jde o kšeft, je devastace přírody ještě větší.

2 0
možnosti

S předloženými skutečnostmi a Vašimi apely souhlasím. Přesto karmu nedám. Spojit premiéra s probíhající klimatickou změnou - ke které pochopitelně účinně pomáhají ti, kteří na nastaveném způsobu hospodaření s půdou vydělávají (a tedy i premierova firma) je docela "odvážný" intelektuální počin.

Aktuální situace je, že zde vládne spolek lidí, kteří mají blízko k zemědělskému komplexu a před tím tady vládla parta zasloužilých, kteří jim v jejich činnosti nebránili. Odstavení pořádají trachtace a bezhlavé nájezdy aby situaci zvrátili a DOSTALI SE ZPĚT KE KORYTÚM. Ne aby něco změnili, aby nastolili to po čem voláte. Jen zpátky ke korytům.

Vámi požadované změny tedy bohužel nenastanou ani po tom, kdy odstraníte parazity jak nazýváte aktuální vládu. Oni Vám do vedoucích funkcí ve státě nalezou jiní.

Odfouknoutí aktuálních parazitů nemůže pomoci. Jestli jste si jen tak ulevil a aby to zaujalo zahrnul jste do toho aktuální sucho - asi je Vám lépe. Výzvy na konci článku jsou ale bez nápadu a bez reálných východisek jen takové obyčejné nadávky na vládnoucí garnituru.

3 1
možnosti

Poslední věta je kardinální charakteristika tohoto blogu a jeho autora, no ale třeba se mu ulevílo,,,;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik