Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A nepošle, věnoval to účelněji na nákup médií. Vedle Bakalových, Babišových si "návody na život" můžete přečíst nebo poslechnout v médiích Sorosova syndikátu; koupil Seznam.cz, přes jinou firmu Blesk a kdo ví co ještě.

0 0
možnosti

;-DR^Taky jsem od nej nic nedostal. Kdyby on neexistoval, museli by si ho komunisti vymyslet;-DR^

4 0
možnosti
Foto

Vážený autore, měl-li bych krátce shrnout zkušenost nabytou pod Vaším článkem, pak shledávám, že lidé s neobyčejnou lehkostí bytí dokázali připojit své + pod ničím nepodložený předpoklad, že jste snadno manipulovatelný trouba. Aniž by Vás znali a aniž byste takovou indispozici jakkoli něčím projevil. Asi je to pocit síly domnělé či skutečné většiny, který odnímá zábrany a odklání od slušnosti. Zajímavý je i fakt, že ti, kdo rádi v souvislosti s demonstracemi mluví a píší o zmanipulovaném davu, sami reagují na neomalenost jakoby dostali kost od šunky. Jako Pavlovův pes. A jako pominutí nasází svá plus pod úplnou kravinu. Davová psychóza v malém? Možná jen shoda motivovaná pocitem sounáležitosti v otupělosti.

2 0
možnosti

"A jako pominutí nasází svá plus pod úplnou kravinu. Davová psychóza v malém? Možná jen shoda motivovaná pocitem sounáležitosti v otupělosti. "

Koukám pan diskutér bude zaměřením inženýr lidských srdcí a ven se dere i nezpochybnitelné básnické to.... (nechci být smazán).

0 1
možnosti

J28a91n 94R22á65ž

19. 6. 2019 15:43

Vážím si toho, že se někdo může svobodně rozhodnout jít demonstrovat a taky, že někdo jiný má svobodu s jeho rozhodnutím vyjádřit veřejně svůj nesouhlas. A děkuji osudu, že jsem se mohl této doby dožít.

Osobně nemám vůbec obavu, že by u nás byla ohrožena demokracie a také jsem rád, že u nás má (zatím) svoboda vyjadřovat veřejně svůj názor vyšší level,než je to v mnohých t.zv. "západních zemích" ke kterým někteří nekriticky vzhlíží jako k etalonu toho, jak by to mělo u nás vypadat.

8 1
možnosti

Souhlas všemi deseti.

1 1
možnosti

Dávám karmu, i když nejsem na straně demonstrantů.

Když hezky rozepíšete své důvody na blogu, má cenu jít na demonstraci. Jenže takto to vypadá, že každý tam šel s nějakými svými racionálními důvody, ale ořezalo se to na "pryč se současným establishmentem".

Jako by se zmizením Babiše z vlády zmizelo zneužívání dotací, ovlivňování institucí z pozice politiků, lobbing, korupce i manželská nevěra.

Proč demonstranti nevolají po změně legislativy a místo toho chtějí vyměnit tváře? Protože demonstrace organizují ti, kteří potřebují nahradit Babiše sebou.

8 2
možnosti
Foto

S etablishmentem snad ani ne. I když pravdou je, že za určitých okolností by mohla nastat nějaká krizovka, jež podobna dětské kopřivce není žádným dýmějovým morem pro společnost.

Ořezalo se to? Nebo to ořezávají vykladači?

0 0
možnosti

To mi připomíná dialog z Limonádového Joe, kdy Joe mluví s barovou tanečnicí Tornádo Lou:

Tornado Lou: Za co?

Joe: No, za záchranu života!

Lou: Ale vždyť vás přece miluji!

Joe: No právě. To už mě teprv bude něco stát!

Lou: Cožpak se láska prodává?

Joe: Ach tak, vy mě milujete ZDARMA!

;-)

4 0
možnosti
Foto

Tak. A finále graduje oním ,,padouch nebo hrdina, všechno jedna rodina";-)

3 0
možnosti

Proč by měl ty peníze posílat vám? Posílá je jiným, těm kteří vás umí zmanipulovat, vy se už dostavite zdarma.

16 8
možnosti

Ono to není jen o penězích, je to jako s každou revolucí, někteří jsou aktivní proto, aby aby se po vítězství dostali na posty. Ale bavíme se samozřejmě o nějakém procentu, 99% běžných občanů je tam z čisté naivity.

13 3
možnosti

J39a69n 14H88y57n41e25k

19. 6. 2019 11:38

Lidé mohou být ovlivňovány pravdami, polopravdami či demagogií. Vždy záleží natom, co převažuje a kdo se tím řídí. Každopádně by si měla většina či všichni poslechnou pana Čunka, senátora a hejtmana v jedné osobě, který vyjádřil docela trefně povahu čechů , spíše čecháčků, kteří si neumějí udělat pořádek sami v domě a bonzují a vlastně sami sebe poškozují, tím myslím ČR v rámci EU.

4 0
možnosti
Foto

S prvními dvěma větami souhlas. S tím až oblíbeným sebemrskačstvím, však ne. Neb to bývá až oblíbenou berličkou mnohých ;-)

1 0
možnosti

Čtu Váš článek opakovaně a s jeho duchem a některými vývody z něj souhlasím. Sdílím s Vámi stejný směr uvažování a stejné obavy. Mrzutým se mi jeví způsob, jak kýženého dosáhnout a jestli je to vůbec možné !!!

Jak by se měla republika vyvíjet a kterým směrem, to chtějí všichni plus mínus stejně. Věřím, že i ti, kteří se sjíždí demonstrovat. Politika se ale nedělá na náměstích - ty jsou pravidelně za tím účelem zneužívána.

Takže se tady hraje jedno divadlo na jevišti - náměstí, média, Sněmovna před kamerami, diskuse - a druhé divadlo v zákulisí a v kuloárech Sněmovny bez kamer.

Výstižně a s přehledem to napsal pan Dorotík: https://dorotik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=717619

A naskýtá se několik otázek : aktivita protestů je tlak směrem na to rozhodující zákulisí nebo je to obráceně a zákulisní jednání a prapodivné slepence demobloku iniciují demonstrace? Je v zákulisí připraven scénář na to, aby po případném dosažení cíle nedošlo k chaosu na politické scéně ? Osobně si například nedovedu představit aktuálně silné strany ODS a Piráty v debatě nad koaliční smlouvou a návrhem rozpočtu. A tak zbývá kardinální otázka - komu ku prospěchu ?

4 0
možnosti
Foto

I tak. Až na ten,,závěr". Neb vždy se, přes ,,jisté rozpory" dají najít i ,,průniky mnohé". Vždytˇ i na tom základě vznikly i vznikají i koalice, jak vládní, tak i opoziční, Jde o takový ten, slovy pana ,,Čistého, ,,politický ,deal", nakonec i jím lapidárně sdělený i do kamer v PS, včetně jeho stručného, ,,ty pomůžeš mně, já pomůžu tobě". Ale to, a s úsměvem, do kamery konstatoval i K.Sch. a to také jasně, slovy:,,názory rozdělují, koryta spojují";-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS