Diskuse

Soukupův list

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Nejen Českem, ale celou Evropou, ale i v zámoří se šíří mor populismu, irracionálního uctívání nejrůznějších figurek, které slibují nesplnitelné!

Potřebujeme čestné, morální lidi do politiky! Nepotřebujeme rádobyvtipné bonmoty, lži, strach, závist a nenávist! Je to odpovědnost každého solidního člověka, utkat se v politice s politickou lůzou! Nečekejme, že nám svoboda a demokracie spadenou do klína bez našehjo přičinění, jako nám spadnul Listopad!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Proč jste svůj blog nenazval případněji "Soukupův fíkový list" ?

1 1
možnosti
BM

Jasně, chce to nové "plnohodnotné" jaro. Chce to aby zemřelo několik a hlavně někomu "nepříjemných" a spoustu lidí nevinných. Budete je oslavovat uděláte z nich hrdiny. Budete klást věnce. Najednou se objeví někdo kdo tyto hodí do koše, to potom bude řevu. A nebo bude klídek, házečům se dá symbolická pokuta. A vše se bude opakovat. Jak primitivní. A co takhle - budeme chodit k volbám, zvolíme si ty své kterým dáme důvěru. A hlavně, budeme respektovat výsledek těchto voleb. Protože, kdo nerespektuje výsledek voleb může zakládat spoustu demo. bloků a stejně z něj demokrat nebude. Howg.

1 2
možnosti
Foto

Je vidět, že mnozí nemají o demokracii ani ponětí. Jít jednou za x let k volbám a pak držet hubu a krok je znakem totalitních režimů. Protesty, výzvy, demonstrace, občanské iniciativy, to jsou znaky demokracie. Dokud mohu projevit svůj názor a protestovat proti konání či nějakému rozhodnutí skupiny obyvatel, tak žiji v demokracii.

Signifikantní je, že nejčastěji opakují slovo demokracie a zaštiťují se jím ti, kteří mají v plánu demokracii omezit, stačí si projít libovolný projev Okamury, Babiše, nebo třeba jen vzpomenout novoroční projev předsedy PSP. O tom pánovi z hradu ani nemluvě.

4 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik