Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Resistence Budějčáků po příchodu ruských okupačních vojsk je chvályhodná. Leč to, jak se budějčtí komunisti chovali před tou dobou a po ní, chvályhodné zdaleka není. Na servilitu vůči politickým špičkám jsou (!) i byly Budějce vždy připraveny! Proč nejmenujete Vojtěcha Filipa? Proč mluvíte jen o "jednom z nich"?

Chlubíte se, že Budějčáci umí vypískat každého blba. Píšete o Babišovi a Zemanovi. Vy jste nebyl svědkem toho, jak Miloše Zemana představitelé města přijali? Vy jste neslyšel jeho projev? Lékaři dokážou někdy zázraky, ale pacient musí spolupracovat! Zdálo se mi, že Miloš již seká latinu. Ale byly jsme svědky toho, jak zkrátil projev a hned pod podiem si zapálil a oslavně se napil. Jeho osobnost je naše záchrana!

Nestačí, když obyčejný lid jen zdvihá hlavu a zapíská si! Jde o to, aby ten lid šel také svobodně, hrdě a s rozumem k volbám! A konečně volil s moudrou úvahou své představitele!

:-)

0 0
možnosti

Když však vidím, jak umí budějčáci zavařit návštěvě lidí jako je současný premiér nebo prezident, říkám si, že to stále umíme a je dobré zase to vlastenectví oprášit. Nemusíme se stavět zatím proti tankům, ale proti blbům ano.

Otázka je kdo ty blbové byli a kdo jsou nyní, vy to víte a pietu jste proměnil na nenávistný plivanec , chudáci Budějovičáci...raději jste měl mlčet jak soudruh Zeman..

0 1
možnosti

Brežněvova strategie neměla sílu... Hm... Stačil by jeden rozkaz a bylo by po blokádě. Naštěstí se většina velitelů invazních jednotek snažila vyhnout zbytečnému krveprolití

0 1
možnosti

Nebylo to tak jednoduché! Brežněv a jeho kumpanie byli schopni všeho!

Když mají vedoucí komunisti plné gatě, tak žádný fungující odpor nedáte dohromady!

Hlavně, abychom ty komunisty byvší i překabátěné dále nevolili! Stále jim to myslí jen pokomunisticku a naši společnost s tím dále otravují! Proto u nás absentuje pravicová politika!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik