Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Dík za moudrá slova!

Ale co s tím? Česko je plno čápů hnízdících na svých čapích hnízdech. A ti čápi jsou ve všech současných politických stranách! Proto se také ty strany tak ochotně spojily proti hlavnímu čápovi, když tvrdil "Všetci kradnú!" Ano, dělalo to dojem "kromě mne"!

Ale co s tím?

:-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za uznání mým myšlenkám. Co s tím? Mluvit o tom, poukazovat na to, volat k zodpovědnosti a být vytrvalí. Takový tlak bude odhalovat přikryté a nenechá v klidu ty politické "makáče". Vše dobré Vám.

0 0
možnosti
Foto

Podle poučky, že schody se mají zametat ze shora, je celkem jasné, kde začít.

1 0
možnosti

...třeba u Kellnera?:-P

1 0
možnosti

Souhlas, karma.

0 0
možnosti

vzdělání a vzdělávání je jedinou cestou k tzv konkurenceschopnosti a to nejen při práci s dětmi, žáky a studenty ale i s dospělými formou osvětových debat a přednášek.........a to i na úrovni důchodců, protože i ti jdou k volbám a když mají nízký horizont vědění jsou lehce ovlivnitelní a zmanipulovatelní..a to se i běžně děje...viz Brexit.......a vit i myšlenky Czexitu..a jiných nesmyslů, jako euro je špatné, nejlepší je nacionalistický státeček s minimalistickou neschopnou armádou a tak podobně......

0 1
možnosti

Dávám karmu. A souhlasím s tím, že nejen AB je zlo pro tuto zemi. Doporučuji poslechnout na stránkách TV Barrandov "Kauzy Jaromíra Soukupa". Tam se dozvíte, že třeba AB nemá prsty jen v Čapím hnízdě. A pokud umíte pořítat i v miliardách, tak se tam dozvíte, že zatím co AB slibuje díky EET nesplnitelných 18 mld. navíc, tak jenom za elektrárnu v Turecku, nepovedený projekt, jsme coby daňoví poplatníci vyhodili z okna 15 mld. . A mohly bych pokračovat, ale poslechněte si to sami. AB nikdy těch 18 mld. nevybere, kdyby to celé EET a hlášení k DPH k něčemu bylo, už by se tím oháněl. Zatím taktně mlčí. Zatím co ročně utíká z našich daní desítky, ne-li stovky miliard a to, světe div se panu AB nevadí. Kde je chyba?

2 1
možnosti

P85a35v80e94l 79V55é65b57r

4. 5. 2018 8:58

Chyba není vůbec nikde a EET plní svoji funkci na 100 i více procent: Agrofert dostává čerstvá data v reálném čase o pohybu peněz v maloobchodech a tak ví, kde a za kolik se má snažit převzít místní trh, kde se to vyplatí. A to šlo, ne o nějakých usmolených pár miliard do státního rozpočtu.

3 2
možnosti
Foto

Empiricky je opakovaně zjišťováno, že nikdo není nezkorumpovatelný, že záleží na toliko na velikosti úplatku a v jakém balení je prodán. Případně kdo jej prodává.

2 2
možnosti

chyba je ve slově NIKDO...nahraďte ho slovem většina a budete blíže skutečnosti.......

0 0
možnosti

Malér je v tom,že vůbec si stát dovolí okrádat pracující lidi a pak peníze přerozdělovat na neživotaschopné projekty.

4 0
možnosti

J16i54r27i 26B82o36r

4. 5. 2018 8:42

On okrádá i nepracující.

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik