Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Článek O.K. k čemu vlastně KSČM je?..Smutné,že ještě existuje.

5 0
možnosti

Naprostý souhlas, karma.

5 0
možnosti

Vy na ty komunisty budete nadávat sna i v roce 2581. Jako srovnávat KSČM s KSČ přece nejde. To jako že když bude KSČM ve vládě, tak nebudou banány, budou se znárodňovat fabriky a na dovolenou pojedeme nejdál do na Slovensko? ;-D

2 7
možnosti

Jistě že nejde, KSČM je zcela nová, nezatížená strana. Pár postřehů ze soudružských projevů otisknutých v komunistickém zpravodaji 12/2017:

Pro nás komunisty je taková varianta absolutně nepřijatelná, protože by automaticky popřela téměř 100 let existence i práce komunistického hnutí v naší zemi, včetně podílu strany na osvobození a budování vyspělé socialistické společnosti v poválečných letech za hektické práce gottwaldovské (?) KSČ.

Gregor Holender z německé komunistické strany hovořil o likvidaci socialismu po smrti J. V. Stalina a jak Chruščov zlikvidoval sovětskou ekonomiku.

Představitel vedení slovenské Komunistické strany Ivan Luljak vyzvedl význam Říjnové revoluce jako významný mezník dějin, kdy poprvé vedla stát dělnická třída.

Naším cílem je revoluce podle ruské VŘSR, říká zástupce komunistů VB.

Připomněl slavnou historii své strany, především 40. léta a rok 1974. Nesmíme upadat do osidel reformizmu.

bývalý generální tajemník KSČ Miloš Jakeš hned v úvodu svého vystoupení zdůraznil, že odkaz Říjnové revoluce a Manifestu neztratily svůj původní význam.

místopředseda ÚV KSČM Josef Skála nejprve připomněl význam a dosah revoluční historie lidstva pro současnost a podrobněji se věnoval všem čtyřem kapitolám Komunistického manifestu.

Pojďme společně vpřed pod osvědčeným heslem: „Od oportunistické pasivity k bolševické aktivitě!“

„Socialismus není o chudobě, ale o spravedlnosti!“ a druhé permanentně volební: „Kdo nevolí komunisty, volí násilí, nespravedlnost, fašismus a válku!“

6 0
možnosti
Foto

Souhlasím i pro Váš případ, pane blogere!

1 0
možnosti

J56i91r47i 41V14r12a59b10e73c

21. 4. 2018 19:56

Doufám, že se voliči Zemana aspon koušou vzteky do zadele, co si zvolili.

5 1
možnosti

Myslím, že moc těch voličů nebude, které dnes Zeman svým vystoupením naštval. Mnohým je to zcela fuk.

4 1
možnosti

Nejhorší však je, že na druhé straně, než je Zeman a Babiš, je bohužel taky pěkná sebranka.

Jinak pěkné čtení.

4 1
možnosti
Foto

Karma. Naštěstí demence končívá odchodem do věčných lovišť. (Tím narážím na komanče, aby si to někdo špatně nevyložil!).

R^

6 2
možnosti

Doplňuji loviště a čas - Je úžasné, jak pojmoslověn vše mení ! SOUDRUH - Slovo, je slovanského původu a znamenalo společník, druh - ve společné věci, někdy i souputník. .Používali, i členové prvorepublikové české sociální demokracie,odkud jej převzala i KSČ . Objevuje se - báseň J. Wolkera Věci - "Miluji věci, mlčenlivé soudruhy", či Nerudova Romance o Karlu IV - "Teď kradmo přes stůl po soudruhu točí", A na konec - Čest práci ! Baťovo heslo ze Zlína, které nechal napsat na zdi své fabriky ! ... :-)

4 0
možnosti

J15i64r59i 26B97o89r

21. 4. 2018 18:31

Karma, ale jenom malá poznámka v roce 1945 byla Aš komplet německá.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím s kolegou Seklem níže stran patetičnosti, ale jinak samozřejmě pravda. Lid vždy ochotně a rád předá moc do rukou tyrana - toto už zjistil před mnoha stovkami let Eugéne de la Boétie. Hrůzou je, že to udělá dobrovolně, bez nátlaku a má z toho ještě radost. R^

7 0
možnosti
Foto

O81t58a21k73a72r 67S37e64k97l

21. 4. 2018 18:06

Trošku patetické , ale veskrze pravdivé. Docela paradoxní a povšimnutí hodné je to , že v den , kdy se do své vlasti vrací posmrtně arcibiskup Beran , náš ppMZ tlachá na sjezdu oné zločinecké organizace , která zmíněného hodnostáře 16 let věznila.

To jsou věci. :-/

12 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik