Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...hmm. .. jakoby se první vlaštovky ,,nového, tentokrát Českého jara" začaly mít konečně víc k světu ;-)!Karma.

2 0
možnosti
Foto

Zajímavé je, že ti, co tu tak vehementně hájí demokracii, jsou najednou zděšeni a rozhořčení, když občané jeden ze základních nástrojů demokracie použijí. A ještě k tomu nějakou petici! No kde to jsme!

Jděte si pěkně zvolit, co vám podstrčíme a pak pěkně čtyři roky držte klapačku. Vždyť před rokem 1990 to tak pěkně šlapalo! Účast ve volbách 100%, Národní fronta jednomyslně zvolena. Kdo náhodou byl nespokojen, tak s tím už jsme si poradili.

Víte, vy milovníci starých pořádků, demokracie není jen od voleb k volbám, ale musí to být nepřetržitý proces hodnocení a uskutečňování náprav.

To, co vy chcete, je demokratura - diktatura momentálně zvolených. Aneb demokracie pěkně po bolševicku.

Ondráčkovi se ovšem nelíbí demokratická žumpa, vám také ne. Jste stejní.

10 0
možnosti

Souhlasím s vámi. Ale pokud občan použije základní nástroj - demonstrace a zároveň svojí volební neúčastí ignoruje jiný základní nástroj, tak to pro mě není občan, ale idiot, který to svojí volební neúčastí tady zmrví a pak to chce demonstracemi napravovat.

2 0
možnosti

Já jenom doufám - kvůli vám - že všichni ti demonstranti se také zcela odpovědně účastnili říjnových voleb a svým hlasem zodpovědně znemožnili, aby se současné spektrum zbarvilo ještě víc do ruda. Při volební účasti cca 61% tomu můžu věřit a nemusím.

2 2
možnosti
Foto

J89a26k61u50b 70R91o41t11h

7. 3. 2018 10:05

To už tak bývá, že kdo má chuť se angažovat na demonstraci za demokracii, uplatňuje své volební právo. Je ale zajímavé, že na tvrdě politické demonstraci odborářů před pár lety vyjadřovali vlaky a autobusy zdarma svezení účastníci nechuť volit. Cítíte ten rozdíl? :-/

5 1
možnosti

Kde jste byl, když se tady po 89 roce zhaslo a kradlo, ničily životy lidí? Mne mrazí z vašeho psaní.

3 6
možnosti
Foto

J91a72k18u42b 21R39o14t52h

7. 3. 2018 10:06

Tak si vezměte ledvinový pás zvaný kočičák. Mrazení přejde. ;-D

4 1
možnosti

O co že se to Piráti snaží?Nějak jsem to nepostřehl.Jenom kecy v kleci.

4 1
možnosti

Vadí! Ale jedna generace - třicet let - na vyčištění politického chléva nestačí. Ale ono to postupně přijde(děti našich dětí-ty již budou snad zcela očištěny) Piráti jsou možná takovou první vlaštovkou, která ale zatím létá zatraceně vysoko:)

0 1
možnosti

Na Václaváku to byla nádhera! :-)

----------------------------------------------------

Všude plno mladých lidí z rozzářenýma očima a plní odhodlání bojovat s Ondráčkem až do úplného vítězství! Ti mladí lidé jsou dnes nádherně uvědomělí! Viděl jsem mnoho náctiletých, u kterých byla na "demonstraci" vidět, že jejich největší starost v životě byla o to, aby nebyl v čele komise pro GIBS komunista a 'mlátička'.

;-D

13 4
možnosti
Foto

Tak, oni chtějí s rozzářenýma očima bojovat nejen s Ondráčkem, ale i s Babišem a Zemanem.

Tedy se všemi, na koho tzv. "Demokratický blok" (TOP09, ODS, KDU-ČSL, STAN) ukáže.

4 3
možnosti
Foto

Hrstka křiklounů versus dav, co nevyhrál volby

4 6
možnosti

"Hrstka křiklounů" v jedenácti českých městech nemá právo vyjádřit svůj názor?

6 1
možnosti

Demonstrace nic neřeší a dle fyzikálních zákonů každá akce budí reakci no a voliči AB jsou dle průzkumů většinou koncentrováni na venkově a dále jsou to důchodci a tyto skupiny na náměstí nevyjdou. Tak co předčasné volby ,,.........a ať to potom vezme do ruky demokratický blok a předvede co umí...:-)

1 1
možnosti

Už předvedli v uplynulém čtvrtstoletí.

A stačí, ne?

:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik