Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Nemocný prezident je riziko pro zemi.

Eduard Beneš...Únor 1948

Klement Gottwald...znehodnocení úspor padesátinásobné!

Ludvík Svoboda...ruský protektorát a normalizace

Miloš Zeman...tušíme všichni!

:-)

0 0
možnosti
JF

Tato věta mne dojala: To bych si s úctou k prezidentu Edvardu Benešovi nedovolil....;-D

0 1
možnosti
ZD

Dobrý večer. Nevím k čemu je Váš text ? Co odkrývá, co objevuje jaké nastoluje čerstvé otázky? Volba byla mezi dvěma lidmi. Každý má svoje a za každým je nějaká parta lidí, jejichž je ten volený jakýsi tiskový mluvčí. Co produktivního přinesou druhý den po skončené volbě otázky typu : není to náhodou paralela s historií, neopakuje se rok ten a ten? Ano pisálci jimi plní různé rubriky ve snaze zaplnit prázdný prostor prázdnými větami.

Nemáte tam něco příhodnějšího ?

6 2
možnosti
JJ

J71a26n 57J43e80l38í18n17e26k

30. 1. 2018 17:45

Ještě drobnost - pánové, co kdybyste si vzájemné škorpení a urážky nechali na setkání se zbraněmi někde za pražskými (zbylými) hradbami? Rád jednomu z vás půjdu za svědka. Já jsem z oné "nejstarší školy", ročník 1940 a nepamatuji se, že by kdy bylo veřejné hanobení osobností, ale i debatujících navzájem předmětem veřejné debaty...

2 1
možnosti
JJ

J90a53n 86J60e13l16í31n31e83k

30. 1. 2018 17:39

Právě se probírám zatraceně značnou sumou informací o dr. Edvardu Benešovi. Máme o něm hodně zkreslené mínění. Pokud mi to bude naší slavnou televizí dovoleno, rád bych uvedl ve známost řadu faktů. Víte třeba o tom, že si vždy nechal přinést všechny fotografie z jakékoliv události, které se zúčastnil, vše prohlédl a pokud bylo jasné, že kdokoliv přečníval jeho poměrně malou postavu, toho označil, aby už nebyl zván...?

Nepřipomíná vám to "neúčast" amerického velvyslance na Hradě?

3 1
možnosti
JH

J37i56ř15í 77H74u19m56l

30. 1. 2018 16:45

vážený pane asi jste trochu pozapomněl že se pravicové strany v roce 48 chovali jako uražený fracek stejně jako dnes a to rozhodně nemůžete vyčítat těm ostatním :-P

1 1
možnosti
MS
Foto

Mimořádně inspirující! R^

11 6
možnosti
Foto

To jsem tedy o Vás, pane kolego Stejskale, měl lepší mínění.

8 12
možnosti
MK

Rv "Moc se mně líbí" , když někdo překrucuje dějiny a k tomu se hrabe v Zemanově zdraví, i když nemá informace a vůbec tomu nerozumí!

1) Nejsou na vině především ministři, kteří podávali demisi; proč to házíte všechno na Beneše?!!

2) Běžte se podívat do Kladrub, kde trénovaní sportovci a vůbec mladí lidé chodí hůř než Zeman, ale jinak jsou 100% fit. Tím netvrdím, že kromě nohou je prezident v naprostém pořádku, ale ani Vy nevíte nic více a přitom už dáváte dohromady pohřební kapelu!!

Jsem přesvědčen, že během příštích 2 - 3 let se musí neutěšené poměry v Evropě rozetnout a k tomu je Zeman na svém místě; a vůbec mně nebude vadit, když tam nebude celých 5 let. Všichni, z obou zakopaných stran, bychom měli už dnes hledat Zemanova nástupce - Drahoš a jemu podobní to určitě nebude.

8 9
možnosti
MS

Vy už máte vybráno, co ? Okamůra ... :-P

4 2
možnosti
SB

Kolem té neustálé fráze, že prezident republiky nemá možnost něco dělat proti migraci:

A to snad máme volit nějakého vítače a utěšovat se, že nic nemůže dělat proti migraci?

Kdyby nás nějaký stroj času přenesl do středověku, chtěl byste na nějaké odpovědné funkci nějakého dnešního zloděje automobilů s tím, že byste se utěšoval tím, že auta stejně zatím ještě neexistují?

Já vítače za prezidenta nechci už jen z principu.

Proto jsem volil Zemana.

11 10
možnosti
Foto

Drahoš je především slaboch a tenhle hendikep z něj doslova čpí. Že uvažuje o vytvoření politického hnutí, je zase důsledek této slabosti. S absencí kritického pohledu na sebe sama se nechal zmanipulovat svým okolím, které pochopitelně chce z "popularity" Drahoše vytřískat pro sebe nějaké výhody. Chtělo by to znát názor nějakého nezaujatě uvažujícího vědce na Drahošovo působení ve vědecké obci. Zatím je to s ním jako kdysi s Havlem, když se dostal do popředí. Názory kolegů disidentů byly pro média tabu.

9 5
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik