Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

KARMA.

Já to beru jako přechodné pomatení mysli značné části národa, což není poprvé, vzpomeňte na éru Klause. Ono to přejde a ti ještě částečně rozumní prohlédnout a pak budou velmi razantní a radikální proti Babišovi.

Berte to prostě jako přechodné období, kdy rozumná část národa díky své neorganizovanosti musí přihlížet, jak v podstatě malé děti dostaly hračku a užívají si to, než je to omrzí a zjistí, že si nadšeně přijímané prebendy vlastně platí sami a navíc ještě i víc než desátky vládcům.

Chce to odstup, nadhled a trpělivost. Šance se vrátí a snad rozumní přestanou být líní.

0 0
možnosti

Cituji:

Jediným východiskem vždy bylo sjednocení moudré, inteligentní, kulturní, morální a pozitivně přemýšlející většiny, vedené sjednotiteli.

nebo

Jsem přesvědčen, že většinu inteligentních lidí nemůže vývoj v naší zemi za posledních deset let nechat klidným

Marně se snažím vyvodit jiný závěr než ten, že voliči Zemana jsou nemorální hlupáci co nechodí do divadla. Pochopil jsem to správně?

5 0
možnosti
Foto

Prohru nelze svádět na druhé. Je třeba ji přijmout zanalyzovat chyby propagandy a hlavně příště nestavět do čela tak slabého figuranta.

7 0
možnosti
Foto

Veliká karma i souhlas, a taky naděje:-)R^

2 0
možnosti

R^

Krásné, závažné čtení! Zajímavý nápad, aby demokratičtí kandidáti založili novou stranu. Nevěřím, že je reálný. A nemyslím si, že kmotry a mafiány v pozadí stran nelze překonat, že bez nich strany nepřežijí. Doufal jsem, že Lidovci a Starostové vytvoří novou kvalitní konzervativní pravici bez kmotrů. Neutvořili. Dokonce se přihlásili k vládní neodpovědnosti ve společenství se stranami nevyčistěnými od kmotrů.

Naše politika se dělí na dvě party: Jedna je svázána s kmotry a mafiány a druhá by chtěla ideální službu občanům. Toto dělení není dělením mezi stranami! Toto dělení probíhá napříč stranami!

A vítězství Miloše Zemana vede k posílení kmotrovského křídla společnosti. Kmotrovské křídlo ČSSD za krátký čas smete slušné křídlo ČSSD a opět se spojí s kmotrovským křídlem ODS.

A Andrej Babiš? Kde je Andrej Babiš? Stojí stále ještě proti mafiánskému křídlu se slušnými politiky? Nebo je to nové kmotrovské křídlo a budeme svědky války těchto kmotrovských křídel?

Kéž bych se mýlil!

:-)

1 1
možnosti
Foto

,,Co když se nerozsvítilo?";-D Inu, autor je jen jeden z mnoha ,,profigaučů":-P As, jako i jiní i on též teskní, že snahy o normalizaci ve stylu návratu Kalouska a spol. se jaksi hatí, že;-D

3 3
možnosti

Víte, pane autore, já už od dob sarajevského atentátu tvrdím, že dříve s výjimkou ODS, nyní dokonce už to platí i pro tu ODS, na naší pravici není naprosto nikdo, kdo by přinášel nějaké vlastní myšlenky nebo iniciativu.

Slyšíme jen zatvrzelé havlovské fráze o vyšších morálních výzvách, o potřeba vzájemného dialogu, o nepolitické politice apod..

Není nikdo, kdo by řekl, že čelíme těm a těm problémům a že je musíme řešit tak a tak.

Ono je velice symptomatické, že Zemanovi odpůrci nedokázali postavit do voleb politika se zkušenostmi. Klaus už svá dvě období prezidentování absolvoval a jinak tady není naprosto nikdo. Když se někdo k tomu v dávné minulosti rozbíhal (například Ivan Kočárník), byl hned zlikvidován.

Prostě ono to nejde házet lidem s vlastními iniciativami klacky pod nohy a potom se divit, že zde není nikdo, kdo by porazil Zemana.

Buď pravice musí občas nějakého toho energického bojovníka nechat vyrůst, nebo se nesmí divit, že u voleb bude ochuzena o hlasy těch, kterým fráze o nepolitické politice a o nutnosti vzájemného dialogu nestačí.

5 3
možnosti

Tak to asi nebude, že? A proč to zkreslujeme pravolevým viděním? Pravice tu stejně žádná ve skutečnosti nefunguje! Tady jde o to, zda politika má sloužit občanům nebo výnosnému byznysu našich politiků! :-)

0 1
možnosti

Asi máme jiné zkušenosti. Já bych chtěla vyzdvihnout českou politickou kulturu, která se myslím od posledních prezidentských voleb ještě zlepšila.

1. Ubylo komentářů "Když vyhraje Zeman, tak emigruji."

2. Nikdo nevyzýval k demonstracím proti demokratickým volbám, jaké panovaly v USA. (pokud vyzýval, tak to prošlo médií bez povšimnutí)

3. A hlavě pokud někdo hlásal "Zeman není můj prezident", tak takový názor se nedostal mezi "doporučované" komentáře s nejvíce plusy.

A ještě jedna poznámka: Pokud žijete v době Temna a jedině prezident může zlepšit váš život k lepšímu, je nejvyšší čas navštívit terapeuta. ;-)

7 2
možnosti

Já to vylepšování politické kultury nevnímám.

1 0
možnosti

Scifi o Cesku, s jeho deseti miliony, jako jedinem na planete Zemi. A pak uz nikdo.

2 1
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik