Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Díky za vynikající text!

Každý jsme zodpovědný za volbu naší společnosti. Každý!

Pozoruhodné je, že jen Bohu důvěřující lidé jsou přínosem pro společnost. Tak tomu bylo za éry komunistů, tak je tomu i dnes!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za uznání. Snažím se pamatovat na lidi, kteří skutečně měli lidskou hodnotu. Je zarážející, jak společnost se brání moudrosti, charakteru a kulturní hodnotě. To, že pohrdá duchovní hodnotou, vypovídá ostatně právě o její úpadku a seběhnutí k jednoduchosti chápání. Protože nač se zdržovat něčím, z čeho bolí hlava - ale oni se hlavně bojí toho, že je hlubší přemýšlení obviní. Je to smutné. Dobré dny Vám.

0 0
možnosti

A já měla tu čest poznat hoosobně během exkurze v Národním divadle, seděl v šatně a prošel pak s námi kus zákulisí. Úžasný bavič a laskavý člověk!!!

1 0
možnosti
Foto

Skvělý člověk i herecVR^

7 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik