Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

On je to spíš obecný jev. Pročtete-li si diskuse pod zprávami, zjistíte, že komentáře jsou všude stejné. Ten nemá rád toho a ten zas onoho. A jistě víte, že není člověk ten, aby se zalíbil lidem všem. Tak se s tím netrapte, nemá to cenu.

0 0
možnosti
OF

Máte absolutní pravdu. KarmaR^

1 0
možnosti
Foto

Proč diskutujete majetek komunistů, když ten byl vyvlastněn bez náhrady už v r. 1990?

1 3
možnosti
LB

Jestliže byl majetek KSČ v roce 1990 vyvlastněn bez náhrady, tak mi prozraďte, kde komunisté vzali peníze na nákup desítek nemovitostí, v nichž sídlí jejich ústřední orgány a krajské či okresní výbory. Např. v Praze, v ulici Politických vězňů.

V těchto domech si zřídili své kanceláře poslanci a senátoři KSČM, takže náhrady za pronájem kanceláří putují do stranické pokladny, která z nich financuje provoz strany. V loňském roce tato částka činila cca 11 milionů.

4 0
možnosti
OP

Jo, jo, strašit (však počkejte, až na vás příjde ouzkost), to flanďáci umí snad ze všeho nejlíp. Ti, co skutečně slouží, nepotřebují velká slova, jsou naplněni svojí službou. Ale ti velkohubí, co je štve, že se poukazuje na církevní nešvary, se zřejmě dostávají do ráže. Body si tím ale nenasbírají

3 2
možnosti
OF

Flanďáci ? Nezlobte se se, v tom případě máme plné právo vás titulovat nenávistnou................. .Každý si doplní dle svého uvážení.Rv

3 0
možnosti
AR

To, že ŘKC oblasti veřejně prospěšných akcí se stále věnuje svědčí i to, že je provozováno u nás 337 charit, 60 škol, 145 hospiců + střediska domácí péče. Kromě tohoto pomalinku začíná i aktivita do turistického ruchu. To by mělo napomoci lidem zpřístupnit bohaté kulturní dědictví naší země. Autor napsal článek pravdivěR^

9 0
možnosti
Foto

Řekla bych, že je to zbytečně dlouhé, a zbytečně ostré. Nicméně máte pravdu, a tím pádem karmu od jedné ateistky.

4 0
možnosti
RJ

R65a51d74e16k 29J46a98r31o32š

13. 12. 2017 21:53

Marie, pevně věřím, že i Vy jednou (na základě racionální úvahy) uvěříte. Byla by škoda Vaší sympatické duše propadnuvší se v nicotu ;-)

2 0
možnosti
OK

O78t27a 95K46i26n87c

13. 12. 2017 21:27

Cituji začátek vašeho blogu:

Kolik kritiky, nenávisti, zloby, zášti, zesměšňování a útoků. Není snad den, aby se někdo někde neotíral o církve, věřící, kněží – podkládal to zaručenými argumenty o historii, fanatizmu, zločinech, bláznovství, aj.

Mohu k tomu dodat jen to, že čím nižší inteligence, tím větší zášť a nenávist. A netýká se to jen útoků na církve.

Až na pár výjimek vám dávám za pravdu, tudíž ode mne karma.

10 1
možnosti

Ten nadpis je správný,

tak se jim nadávalo už za první republiky a lidé věděli proč.

Pozemkový majetek byl odebrán všem vlastníkům nad 50 ha, včetně církví a to zákonem Ústavodárného Národního shromáždění republiky Československé ze dne 11. července 1947, který podepsal president Československé republiky Dr. Edvard Beneš, který nebyl komunistou a který nespolupracoval s Němci, jako někteří církevní hodnostáři.

Komunisté, jako náhradu po dohodě s církvemi v roce 1949 hradili náklady na zajištění života a činnost církví.

Ten církevní majetek pochází z lidu z této země a nepatří církevním hodnostářům, ale věřícím, kteří by jistě, jako křesťané využili toho majetku i získaných peněz, aby pomohli těm desetitisícům bezdomovců, kteří v současnosti nemají kde bydlet a umírají podchlazením na ulicích, zatímco si církevní hodnostáři užívají blahobytu a se získanými penězi podnikají.

Modlete se, začíná vánoční čas míru a klidu, který oslavují i ateisté.

3 12
možnosti
JP

J38o11s92e37f 27P31o82t27r

13. 12. 2017 21:21

Konečně jasný objev, který učinil pan Jiří Čumpelík !

Za to, že v ČR jsou desetitisíce bezdomovců, kteří chudáci umírají podchlazením na ulicích, nemůžou za to oni sami, ale církevní hodnostáři, kteří si užívají blahobytu.

Jen tam bokem mě napadá, že jsou zde vysoce postavení politici, kteří ukradnou 50 milionů, národ je volí a tleská jim. Za těch 50 melounů, by ty desetitisíce snadno přečkaly zimu a ještě by mohly fasovat denně nejméně litr krabičáku.

7 0
možnosti
RJ

R78a31d65e92k 51J16a96r61o19š

13. 12. 2017 21:05

Moje zkušenost mi říká, že militantní ateisté jsou horší než bigotní věřící...

Sám jsem jsem "racionální" věřící, kdy k víře a ke katolicismu jsem dospěl až v dospělém věku, po zralé racionální úvaze. Vrátil jsem se ke kořenům (starý šlechtický rod), kteréžto jsem v době totáče lehkomyslně opustil, jsa tehdy coby "mládě" exponován marxistickou materialisticnou ideologickou masáží...

3 1
možnosti
JP

J81o38s89e73f 58P98o35t13r

13. 12. 2017 20:54

Autore, máte samozřejmě naprostou pravdu.

Dovolil bych si jen podrobněji rozvést dobu reálného socialismu. Historici tvrdí, že v prvních 2 třetinách 20. století při instalaci socialismu přišlo ve válkách, popravách, zabíjení, věznění, v gulazích... o život minimálně 100 milionů lidí (slovy :sto milionů). To když přepočtete na dni, tak vám vyjde že tento ateistický režim vraždil 365 dní v roce po dobu 60 let denně 4 500 lidí. To když srovnáte třeba s islámským fundamentalismem tak je to (zatím) pouze růžový odvar.

Nejhorší na tom je, že při demontáži socialismu se nenašel ani jediný člověk, který by pro tuto ateistickou ideu obětovat život, tak aby potvrdil platnost oběti těch sto miliónů mrtvých.

A ještě horší je že ateistický socialismus byl odvát na smetiště dějin, ale zůstalo po něm spoustu neomarxistů, kteří zásadně určují myšlení české společnosti, její schizofrenii. Hned zde je jasným příkladem diskutér pan Zděněk Beránek.

6 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik