Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J10a25n 41K88o63z91á82k

13. 12. 2017 22:27

Silně demagogický blog. Dokud lidi volili Kalouska, tak byli inteligentní. Pokud volí někoho jiného, tak jsou hlupáci. Asi jste do demokracie ještě nedospěl.

1 0
možnosti
Foto

K84a64r59e84l 50C75a43c83h

13. 12. 2017 13:24

Jako bych četl Dikobraz v padesátých letech.

3 0
možnosti

Nemál jsem se ani tak málo, jako s Dikobrazem. Popisovaná realita je horší, než Dikobrazí komunální satira.

1 0
možnosti
Foto

jasně!

Za všechno může Kalousek a cyklisti!!!

1 0
možnosti

Postavit před soud pana Kalouska je naprosto vyloučené. Tento pán na svých toulkách po ministerstvu sice vydatně konzumoval zásoby z chladniček, ale nikdy žádný zavánějící dokument nepodepsal. Na to měl lidi, na př. zpívající pěnici.

1 6
možnosti

Aha, takže Slavíček ví, že je to lump, ale přiznává, že se to opírá jen o jeho dojem. Kdyby existovala jakákoli možnost Kalouska sundat, tak to Babiš udělá.

8 1
možnosti
Foto

Vždycky jsem měl a mám rád povídky Š+G, mnohé z hlášek jsou téměř zlidovělé a při vzpomínce na autory stále v duchu smekám. Např. již klasické: "... stojí, stojí, kdyby seděl, stejně nepustí, já je znám." je nádherné a zdálo se mi nepřekonatelné. Jenže já byl vždy naivní idealista.

To, co píše život a plodí lidé (někdy klidně i s ?), to legendární Š+G překonává.

S vámi, autore, souhlasím: postavte Kalouska před soud a pokud nic, tak mlčte, neboť presumpce neviny.... A nebo...

Zaveďme u politiků presumpci viny! A při každém závažném podezření bude politik po dobu stíhání a do pravomocného rozsudku postaven mimo výkon mandátu a bez peněz, jen s existenčním minimem.

A také, chytrolíni, musíte měřit všem stejně. Podezření u Kalouska (na co? padáky či co?) stačí, aby z něj byl zloduch světových rozměrů, totéž u jiného (kde je to spíše jistota) je komplot a snaha o jeho diskreditaci a odstavení z politiky.

Musíte si rozmyslet, co vlastně chcete. I když v mnoha případech se spíš jedná o to: začít vůbec MYSLET.....

7 1
možnosti

Až na to, Libůrku, že jedna z těch, kdo je momentálně obžalovaná a před soudem, je Kalouskova Vlastička, a to za předražení zakázky, ze které (a nejen z té) si panděro nacpával jistý Kalouskův kamarád Háva. To vše za hlasitého pořvávání Kalouska a jeho poskoka (rádoby premiéra) Nečase (tč. taktéž obviněného) o tom, že tu vládu nebudou určovat policejní plukovníci. Ano, jistě se dá říci, že jsou to všechno jen naprosté náhody. Tak uvidíme, až Vlastička zazpívá, Libůrku. A do té doby si Andýska, Libůrku, do své hlásné trouby taky neber, jak si nám ráčil vzkázat.

2 12
možnosti

Parkanová je v průšvihu, protože je hloupá a na obraně netrefila ani do vlastního kanclu. Celou dobu byla mimo. Vůbec neexistuje žádný objektivní důvod se domnívat, že by v tom měl být Kalousek, pokud nebudeme ovšem žít v mentálním světě Babiše, kde může za všechno.

15 0
možnosti

:-)......Naivko ! V jakém světě žijete? Váš idol je skutečně vzor ctnosti a čistý jak lilie.

Ba ne! Ten je mazaný, jak liška! Všechno podepisovali podřízení. Jeho trvalá mantra.....dokažte mi to ! RvRvRv

1 3
možnosti

Je chytrej, takže mu na to nepříjdou, to je argument panečku... Ale jak to víte? Když o vás například napíšu, že jste pedofilní predátor, ale nic vám nedokázali, protože jste mazanej, tak je to ok?

8 0
možnosti

J44i49ř89í 84F20o31g11e37l

13. 12. 2017 8:31

Zvrácené je, když Libůrek píše o usmrkáncích.....

Chcete slušnost a korektnost a sám se vyžíváte v jakémsi dehonestování.

3 0
možnosti

P34e24t45r 91D57r44a75p66a97l

13. 12. 2017 8:30

že Andrýsek na Mirečka nic nenanašel neznamená, že na něj něco hledal. On totiž Mireček je dost inteligentní, za něj si špinili ruce Vlastička, Drábek, Šiška

2 1
možnosti

1. Soud Šišku opakovaně osvobodil 2. Kalousek s tím nemá nic společného. Takové to "je to lump, ale chytrej, takže mu nic nedokážou, to se dá říci úplně o každém s výjimkou těch, co je načapali, jako je třeba Babiš...

4 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik