Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Blog jen samé nadávky, podejte nějaké důkazy! Jinak to nemá ani cenu číst!:-(;-(Rv

0 0
možnosti
Foto

Vystihl jste to přesně, zvláštní je, že se nikdo jiný nezeptá, na čem to Babiš maká. Protože makal skoro čtyři roky a kde jsou výsledky? Polykači koblih sice tvrdí, že makal na osekání chapadel chobotnice, ale mělo to nějaký reálný výsledek? Taky makal na "narovnání" podnikatelského prostředí, ale to se nenarovnalo, jen "pár" drobných živnostníků skončilo. Opravdu úctyhodný výsledek čtyřletého makání. ;-D

3 3
možnosti
Foto

Ode mě karma, a žlučovitou paní Šípkovou neberte vážně :-)

4 2
možnosti

se vsim souhlasim, p, Babis k velke casti sveho majetku prisel mafianskym stylem a ted si hraje na spasitela a velkeho charektera..a zatim pobira nemravne dotace, zneuziva moc k niceni konkurence a likviduje taky nase spodni vody a pudu..fujtajbl

4 2
možnosti

J48a52n 33Š49e13s71t34á81k

12. 12. 2017 21:37

TAK zase to nepřehánějte s těmi důkazy, že na iDNES Babiš nikoho necenzuruje, tohle už řve až moc;-D

1 0
možnosti

Je mi líto, že píšete pro takové lidi, kteří tady reagují. Naprosto vám rozumím. Proti lidské omezenosti se bohužel bojuje velice těžce.

5 0
možnosti

Bojujte, bojujte.

1 0
možnosti

No, že by ta Vaše žlučovitost byla zrovna pro to co děláte (podle Vašeho popisu pod fotkou) ideální, se nedá říct. Zejména co se mladých týká.

A tak hlavně, že se Vám ulevilo.

4 9
možnosti

Ten pán mi mluví z duše, ale s vámi bych nechtěl mít nic společného.

Vaše reakce je vrcholem povýšené arogance.

7 2
možnosti

Napíši to jednoduše. Nesouhlasím s vaším názorem.

6 2
možnosti

Přeji Vám, aby moudří lidé, které ve Vašem blogu oslovujete Vás vyslyšeli a vrhli se do politiky. Pokud se tak nestane budete se muset smířit s dědictvím kmotrů a korupčních afer, které se odhadují jako ztráty ve výši několika bilionů korun. Nejsem volič AB, ale tolik nakumulované nenávisti v jednom blogu jsem dlouho nečetl. Jen doufám, že jste si ulevil a zítra at je pro Vás příjemný den.

5 2
možnosti

...to,co popisujete je otázkou nejméně patnácti let a hlavně ministrů zemědělstní;-O

1 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik