Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Herectví je zvláštní profese. Vyžaduje člověka citlivého, jako další kumštýři. Kdo je většinově emotivní - zase nebývá praxní ! Mj., já nechápu, jak se dá žít na prknech s rolí, pak si odpíchnout konec šichty a zase být svým. Cosi podobného L.Pešek prožil v manželství ... Jeho rudou angažovanost, (podobně Větrovec), nevytýkám - byl mladý s ideály, posloužil režimu. Toto , naopak je vidět u Švorcové - informací kupa, stále bude podporovat zlorežim ... Každopádně - Herec je člověk a volič, nic víc ! Pak zcela odmítám ty hlasy, že jde o v ýkvět, nebo dokonce Hlas národa ! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že pan Pešek jako skvělý herec a mi sympatický ty Vaše komunisty mediálně kryl. A jestli se teď zpaměti nemýlím, i některými rolemi. A je otázkou, zda náhodou nekráčel mezi herci v komunistickém prvomájovém průvodu v r.1946.

Byl součástí toho, co vytvářelo komunistický režim jako celek a dokonce mu dodávalo lidskou tvář. A také mimochodem byl asi i na uvedeném shromáždění Anticharty, pokud se nemýlím.

Takže pokud stavíte Peška do role uvědomělého odbojáře, tak to takhle nebylo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik