Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Marxismus-leninismus jako předpoklad odbornosti!

- jeden soudruh před desítkami let šokoval, když triumfoval hláškou o budoucím vítězství komunistického průmyslového boomu tím, že „…oni mají polovodiče, my budeme mít celovodiče!“  A dnes?

Když Napoleon Bonaparte řekl: „V politice není hloupost handicapem.“, tak asi jako válečný stratég moc dobře věděl, že masa jednoduchých a hloupých často hloupost politika ani neodhalí, a tedy může být nakonec prostota a hloupost i prostředkem získání vlivu a moci. Třeba i ta hraná. A nemýlil se!

Dnes se klidně z řad osmělivších se komunistů dozvídáme znova pokroucené pohledy na historii, na pravdu, a servírují nám lež, demagogii, ….. a pořád je dostatek těch, kteří tomu tleskají, a především ve vší anonymitě na sociálních sítích přidávají své další žvásty - jak je naučili soudruzi při hodinách Večerní univerzity marxismu-leninismu /VUML/, nebo jak pochytili a zdědili doma.  No a potom opět v anonymitě, zatím jen za plentami ve volebních místnostech, si to pěkně po bolševičku vyřizují se společností, která jim tu moc a blahobyt vlády jedné strany, vzala.

A soudruzi odborníci se hlásí o vliv a slovo i v dalších stranách - a tak, jak byli odkojeni, to na společnost zkouší. A je nutno říct, že úspěšně. Však ze současné situace a stavu české společnosti musí vytěžit maximum!

Vždyť ještě alespoň deset let jim to může vydržet, než se začne projevovat vliv třetí novodobé /porevoluční/ generace. A je na společnosti, zda tou další generací nebudou noví komsomolci a levicoví demagogové.  Když se podíváme na státy, kterým jsme dříve záviděli kapitalismus, tak s hrůzou zjišťujeme, jak se tam rodí mnoho podob levicových a nacionalistických aktivit, které velmi populisticky laděnou politikou strhávají nepřipravené, socialismem a komunismem nepolíbené, novodobou kapitalistickou žravostí zklamané a unavené voliče, na svou stranu.

U nás zatím v posledních dnech další leninský odchovanec šokoval svou odborností v oblasti lesnictví. Skoro dvacítku miliard stromků vypěstuje a zalesní jimi naši českou krajinu. Ještě že to necítí jako stranický úkol v nejbližší pětiletce. A neznalí oboru a matematiky mu uvěří, protože on přeci chce zachránit naši zem, zadržovat vodu, vysadit motýle,…. On, božský, který tu bude minimálně sto let a bude vládnout a dovolovat nám chléb a hry. /alespoň účtenkovku a toustový/

Ale pozor!

Zatím co ten elektro-odborník Milouš Jakeš, který svými celovodiči chtěl porazit imperialismus - a přitom si dobře žil na vysoké noze nad těmi, co buď slepě věřili v netřídní společnost /kde už není pánů ani žebráků/, nebo byli přinuceni držet hubu a krok.  Tak ten novodobý soudruh, ten se svou mafií pracuje tvrdě na svých současných i budoucích ziscích. A ne jen zisku preferenčních hlasů, ale především na ziscích finančních. Žádný hudlař!

A neznalí věří, jak to vše dělá pro blaho nás všech.

Firmy premiéra Babiše ukrajují největší podíl také na lesnictví v ČR, a to nejen v těžbě, ale i výsadbě. Není tajemstvím, že za dobu premiérování se zisky těchto firem zmnohonásobily a tyto firmy také od státu a Lesů ČR dostávají nejlepší ceny a minimální či žádné pokuty - oproti paběrkující konkurenci.  A zeptejte se skutečných odborníků na les – mnozí byli ze správ lesů odejiti – jak se tyto preferované firmy k lesu chovají a jak jej například zavodňují. Nebude to radostné vyprávění. Po nich v lesích není potopa, ale sahara. A kůrovec si mlaská a premiér přes svěřenecké fondy také.

Jakeš a Babiš jsou v jednom podobní. Pokud jim jiní nenapsali/nenapíší text projevu, tak jsou, jak bratři. V takovém případě pro ně, a jim podobné, platilo a platí cikánské přísloví: „Hloupý, když nemluví, podobá se moudrému!“  Současný premiér však má dobrý PR tým, a ten za něj mluví tak, aby i lež vypadala jako pravda. A pak má ještě tým, jehož on je špičkou ledovce a pomyslnou hlavou. Ten „tým“ tvrdě ožebračuje a bude ožebračovat tuto zem. A nejde o hnutí ANO. To dělá jen křoví. Ožebračují zem, protože společnost a veřejnost jim umožňuje naplňovat naopak české přísloví: „Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere.“ - nebo nekrade, sorry, nečerpá.  A tak ten marxisticko-leninský odchovanec, díky části společnosti tleskající a většinové části pasivní, žádným hlupákem nakonec není. A chechtá se nám všem do očí - hubou otevřenou a mastnou. Zatím!

Komunisté často používali a dodnes používají pro zesměšňování křesťanství a židovství tvrzení, že dnes v Boha věří jen důchodci, hlupáci, nevzdělanci a primitivové….  Dnes zase novo-bolševici vykřikují, že na demonstracích jsou frustrovaní, nevzdělaní, hloupí, ….

No nevím. Židovství a křesťanství tu bylo, je a bude – stejně jako lidé zdravých názorů, kulturně vzdělaní a morálně zralí.

Ale když vidím tu nenažranou urputnost k moci a majetku u stávajícího premiéra, poslední dobou si často vzpomenu na diktátora a boha Nicolae Ceau?esca. Ten jeho konec tedy určitě nebyl božským nanebevstoupením.

Jací jsou tedy lidé, kteří věří takovým lidem a takovým politikům?

Autor: Libor Chrášťanský | pondělí 25.11.2019 9:23 | karma článku: 27,85 | přečteno: 714x
  • Další články autora

Libor Chrášťanský

Co na to příští český premiér?

Už teď cítím, jak jedna deprese střídá druhou, pokud bych si jen zkusil představit, že budoucím českým premiérem, který by vystřídal tu neskutečnou lidskou kreaturu, by byl pan Bartoš, nebo někdo z pánů Fiala a Rakušan

22.3.2021 v 10:55 | Karma: 32,10 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Společnost

Libor Chrášťanský

Vám se to kecá – ale jak na tu pandemii?

Na hlavu vlády se sype kritika za kritikou. Opozice si honí volební body, každej je chytrej jak rádio, jak by řekla moje žena, ale pojďte si to zkusit! Vždyť oni si s tím nevědí rady ani nikde ve světě.

23.2.2021 v 10:30 | Karma: 26,65 | Přečteno: 938x | Diskuse| Společnost

Libor Chrášťanský

Tak vy jste krizový manažer, pane Babiši?

A že vás tam v tom vládním seskupení je, co? Ukažte mi jedinou rozumnou firmu, která by pro svou záchranu sáhla po takových hňupech! A vy, masochisti, co takovým lidem tleskáte, přemýšlejte o svém svědomí.

22.2.2021 v 10:30 | Karma: 36,54 | Přečteno: 1117x | Diskuse| Společnost

Libor Chrášťanský

Mimozemšťané jsou tady!

Pobavil jsem se z informací médií v minulém týdnu na toto téma, ALE SOUHLASÍM - setkávám se s mimozemšťany a jejich působením každý den. I když USA a Izrael to prý tají.

12.12.2020 v 21:12 | Karma: 29,60 | Přečteno: 777x | Diskuse| Společnost

Libor Chrášťanský

Tak nám vládo pěkně vrtíš psem.

Pan ministr Blatný nám představil PESa. A my si mysleli, že je to odborník a začnou mít věci logiku a skončí propaganda strachu a vyhrožování.

20.11.2020 v 9:08 | Karma: 33,90 | Přečteno: 959x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Seniorka po pádu z tramvaje zemřela, z jejího usmrcení policie obvinila řidiče

24. dubna 2024  13:51

Obviněním řidiče tramvaje z usmrcení z nedbalosti skončilo po více než půl roce vyšetřování loňské...

Podezřelé nákupy zbraní se mají hlásit už od července, schvaluje vláda

24. dubna 2024  5:25,  aktualizováno  13:49

Prodejci mají mít už od července povinnost hlásit podezřelé nákupy zbraní. Počítá s tím novela...

Spolužáka kopali i bili pěstmi, za surové napadení dostali mladiství podmínku

24. dubna 2024  13:34

Okresní soud v Děčíně rozhodl o podmíněných trestech pro dva mladistvé, kteří loni v září brutálně...

VIDEO: Londýnem běhali splašení královští koně. Vráželi do aut, pět lidí zranili

24. dubna 2024  13:32

Centrem Londýna pobíhalo ve středu pět splašených koní královské kavalerie. Způsobili velký chaos v...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik